|
Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 4 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν
|
|
|
Εγω προτεινω να ηρεμησουμε, να ανοιξουμε μια μπυρα, μετα δυο, τρεις, τεσσερις, οσες χρειαστει για να ξεφυγουμε απο αυτην την τρομολαγνεια που εσπειραν και αντιστοιχα θερισαν πολιτικοι, οικονομικοι αναλυτες και ξυσταρκιδια σου. Αει, μαλακιες, τζαμπα αγχος.
Ειμαι απο τους πιο "σταρκιδιαμου" ανθρωπους σχετικα με τα οικονομικοπολιτικα δρωμενα και με κανανε οχι απλως να συζηταω για αυτα, αλλα ως και να πανικοβαλλομαι. Ρε α γαμηθειτε. Μπυρα και ντου!
Ειμαστε απο μεταλο
Θα σκουριασουμε στο πεταλο.
|
|
|
|
Τελευταία διόρθωση: 06/05/2010 17:05 από Monkey_Rated.
|
|
|
Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 4 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν
|
|
|
οι απόψεις σου περί πολιτικής ομοιάζουν με γκόμενας που ψήνει καφέ μου κυλικείο Sport FM μόνο που αυτή είναι ξανθιά με ωραία βυζούλια και εσύ χοντρός κι άξεστος
άντε γεια
|
|
|
|
|
|
|
Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 4 Μήνες, 1 Εβδομάδα πριν
|
|
|
Εγώ συμφωνώ με την όλη ιδέα να χαλαρώσουμε λιγάκι γιατί η μιζέρια οδηγεί σε χειρότερες από τις χθεσινές μαλακίες. Τώρα για τις μπύρες δε ξέρω. Με την ιδεολογία "σταρκίδιαμου" διαφωνώ καθέτως. Είναι από τους κύριους λόγους που φτάσαμε εδώ σήμερα.
|
|
|
|
"They witness the forward motion of my horse-drawn carriage.
They harbor extreme prejudice towards my person."
-Joseph Ducreux
|
|
|
Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 4 Μήνες πριν
|
|
|
John Pikpas έγραψε:
οι απόψεις σου περί πολιτικής ομοιάζουν με γκόμενας που ψήνει καφέ μου κυλικείο Sport FM μόνο που αυτή είναι ξανθιά με ωραία βυζούλια και εσύ χοντρός κι άξεστος
άντε γεια
Δεν ασχοληθηκα ποτε με πολιτικη. Γιατι να το κανω αλλωστε;
Οι αποψεις μου αν μη τι αλλο δεν υπερασπιζονται κανενα κομμα που μου τον βαζει γλυκα γλυκα στον κωλο...
Skywalker, δε νομιζω οτι μας εφερε εδω που ημαστε ο σταρχιδισμος του εργατικου κινηματος.
|
|
|
|
|
|
|
Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 4 Μήνες πριν
|
|
|
Monkey Bar έγραψε:
Εγω προτεινω να ηρεμησουμε, να ανοιξουμε μια μπυρα, μετα δυο, τρεις, τεσσερις, οσες χρειαστει για να ξεφυγουμε απο αυτην την τρομολαγνεια που εσπειραν και αντιστοιχα θερισαν πολιτικοι, οικονομικοι αναλυτες και ξυσταρκιδια σου. Αει, μαλακιες, τζαμπα αγχος.
Ειμαι απο τους πιο "σταρκιδιαμου" ανθρωπους σχετικα με τα οικονομικοπολιτικα δρωμενα και με κανανε οχι απλως να συζηταω για αυτα, αλλα ως και να πανικοβαλλομαι. Ρε α γαμηθειτε. Μπυρα και ντου!
Ειμαστε απο μεταλο
Θα σκουριασουμε στο πεταλο.
i'ld go for a beer, man.
απ'την άλλη, γιατί να πρέπει εσύ, εγώ και ο καθένας να πρέπει να δώσει άλλα 2 ευρώ για να πιεί την μπύρα του μαζί με το τσιγάρο του για να μην έχουν απώλεια τα κέρδη της τάδε τράπεζας και ασφαλιστικής εταιρίας.
|
|
|
|
|
|
|
Απ:Περιοδος λιτοτητας, οικονομικη κριση, νεα μετρα! 3 Μήνες, 3 Εβδομάδες πριν
|
|
|
John Pikpas έγραψε:
άντε γεια
Τι επιθετικός...
|
|
|
|
Αστέρα ολέ και είναι αργα/Αρχίζω να τα βλέπω ολα ασπρομαυρά/Αστέρα ολέ μπατσοι παντού/Οπου και αν παιζεις τα Εξάρχεια με ντου
|
|
|