Τρίτη Σεπ 07
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

εξάρθρωση τρομοκρατίας
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 12345
ΘΕΜΑ: εξάρθρωση τρομοκρατίας
Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 4 Μήνες, 2 Εβδομάδες πριν  
εύχομαι ολόψυχα να τους καταδικάσουν από 650 χρόνια έκαστο...

να τους καταδικασουν σε οσα χρονια καταδικαστηκαν οι δολοφονοι του καλτεζα-ΜΕΛΙΣΤΑΣ(ελεθερος),
του τεμπονερα(ελευθερος ο οννεδιτης τραμπουκος) και ο κορκονεας(προσεχως ελευθερος)δηλαδη κατι τις λιγοτερο απο 650 χρονια

ετσι ωστε με τα δικαστικα αυτα προηγουμενα να υπαρξει δικαιοσυνη-ισοτητα στις καταδικες
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
my dick is like my music but harder to swallow

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 4 Μήνες, 2 Εβδομάδες πριν  
John Pikpas έγραψε:
νταξ τα όπλα βρέθηκαν και ταυτίζονται με αυτά των επιθέσεων
νομίζω στερεύει η επιχειρηματολογία σου περί σαπουνιών

επίσης η ταυτότητα του ενοικιαστηρίου, βρέθηκε στο αμάξι ενός κατηγορούμενου, τίνος είναι τα γκάνια, του Fat Joe από το Who Got Gunz;

έλα Trist παραδέξου το, μάλλον έχουν φάει γκάφα στο να βγουν να δηλώσουν ότι δεν φάγαν το παιδάκι, άπαξ κι αποδεκτεί πραγματικά και στη δίκη εύχομαι ολόψυχα να τους καταδικάσουν από 650 χρόνια έκαστο...

δεν το αρνούμαι ρε πικπα ότι είναι δικά τους.
Οκέι, βρήκαν όπλα, στο ποστ μου όπως καταλαβαίνεις δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, σου έγραψα ότι θεωρώ αφέλεια να αποκαλείς τους ληστές τραπεζών εγκληματίες, όταν ολόκληρο το σύστημα βασίζεται στην (νομιμοποιημένη) κλοπή και εκμετάλλευση.

Και σου είπα, δεν θεωρώ αυτούς τους τύπους ούτε σπουδαίους ούτε ήρωες.
Απλά απεναντί μου είναι αυτοί που ελέγχουν και προστατεύουν τα γρανάζια του συστήματος (όσο γελοία κν-ήτικο και να ακούγεται), όχι αυτοί που προσπαθούν να το καταπολεμήσουν με (εντελώς) λάθος τρόπο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 12345
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας