Παρασκευή Σεπ 10
Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

εξάρθρωση τρομοκρατίας
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 12345
ΘΕΜΑ: εξάρθρωση τρομοκρατίας
εξάρθρωση τρομοκρατίας 5 Μήνες πριν  
λογικό κάποια στιγμή να γινότανε
αν αποδειχθεί ότι τα μέλη που προσήχθησαν από τις αρχές σχετίζονται με τον Επαναστατικό Αγώνα και τη Σέκτα (τα πρώτα πειστήρια δείχνουν προς τα εκεί) τότε όλα θα οδηγήσουν και στη τελική εξάρθρωση της ραχοκοκκαλιάς της πλέον επικύνδυνης τρομοκρατικής οργάνωσης circa 17N

το ερώτημα που θέτω είναι το εξής:
η 17Ν άφησε ένα trend συμπάθειας υπέρ της πολιτικής βίας στην Ελλάδα (κυρίως με δράση κατά ατόμων συνδεδεμένων με την 7ετία) καθότι η μετάβαση στη μεταπολίτευση άφησε για πολλούς πικρή γεύση (ατιμωρησία)

ωστόσο δεν έπαψε να είναι μια βίαιη οργάνωση με τα μέλη της να απολαμβάνουν, μετά το 2004, ακόμη προβολή (βιβλία, συνεντεύξεις κτλ)

το indymedia που ο server του πληρώνεται από το Πολυτεχνείο (που κάθε τόσο το καίνε) που στη τελική το πληρώνουμε εμείς μέσω των φόρων γιατί δεν το κλείνουνε;

μπαίνοντας βλέπω κείμενα αποθέωσης του Φούντα.. όλο αυτό πως το κρίνετε; γιατί έχω την εντύπωση πως καλή η ελεύθερη διακίνηση ιδεών αλλά στη προκείμενη, η φάση είναι πολύ wicked και σίγουρα ύπουλη για το μέσο νέο που εκτίθεται στην ιδέα της βίας και των εκφάνσεών της για πολιτικούς σκοπούς
John Pikpas
Enter the PIKPA
Σε σύνδεση Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Άρρεν
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ:εξάρθρωση τρομοκρατίας 5 Μήνες πριν  
"This society is as psychotic as it is powerful and violence is the only goddamn thing that will command your attention."

Από την στιγμή που το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του είναι βίαιοι, από που και ως που καταδικάζεις την βία ως πολιτική δράση στην απέναντι πλευρά? (σε οποιαδήποτε έκφανση απ'ότι κατάλαβα).

Χωρίς να συμφωνώ με τις συγκεκριμένες οργανώσεις (όσες δεν είναι προβοκατόρικες δηλαδή) έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η (αποκλειστικά) ειρηνική δράση δεν μπορεί να οδηγήσει σε καμία κοινωνική ανατροπή.

Trist έγραψε:
"This society is as psychotic as it is powerful and violence is the only goddamn thing that will command your attention."

Από την στιγμή που το κράτος και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του είναι βίαιοι, από που και ως που καταδικάζεις την βία ως πολιτική δράση στην απέναντι πλευρά? (σε οποιαδήποτε έκφανση απ'ότι κατάλαβα).

Χωρίς να συμφωνώ με τις συγκεκριμένες οργανώσεις (όσες δεν είναι προβοκατόρικες δηλαδή) έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου η (αποκλειστικά) ειρηνική δράση δεν μπορεί να οδηγήσει σε καμία κοινωνική ανατροπή.

όχι ρε φίλε, δεν καταδικάζω οποιανδήποτε έκφανση, καταδικάζω την ΒΙΑΙΗ ΕΚΦΑΝΣΗ, την τρομοκρατία=παίρνω ένα γκάνι, ένα rpg, μια βόμβα και χτυπάω ότι κινείται στο όνομα "αγώνων" και "δράσης" πολύ σκιωδών

καλά εσύ κάθε φορά βλέπεις κράτος και καταστολή... νομίζω ζεις στην Αργεντινή και όχι στην Ελλάδα... νταξ δεν είμαστε και το πιο ολοκληρωτικό κράτος ρε φίλε

επίσης διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με αυτό που λες στο τέλος.. Γκάντι, σου λέει κάτι;
John Pikpas
Enter the PIKPA

δεν πυροβολουν οτι κινειται, υπαρχουν πολιτικοι στοχοι σε αντιθεση με την ακροδεξια και την ισλαμιστικη τρομοκρατια
να μη λεμε οτι θελουμε
το παραπανω δεν σημαινει οτι ειμαι υπερ των επιθεσεων

τον δεκεμβρη του 2008 το indymedia και ο ρ/σ στο κοκκινο ηταν τα μονα εκ των μμε που ανεφεραν την αληθεια σχετικα με το περιστατικο, δηλαδη τη δολοφονια παιδιου απο τα κρατικα οργανα καταστολης
ολα τα υπολοιπα εκαναν αναπαραγωγη των αποψεων που προωθουνταν απο τα κεντρα εξουσιας(κομματα,συμφεροντα κ.α.) λεγοντας χαρακτηριστικα οτι προκειται περι 30 τρομοκρατων που πετουσαν μολοτωφ σε μπατσους των οποιων οι σφαιρες εξοστρακιστηκαν)
ας μην κλεισουμε καλυτερα ενα απο τα λιγα ειλικρινη, σε ορισμενα θεματα ,μεσα ενημερωσης
my dick is like my music but harder to swallow

δηλ. η ισλαμική τρομοκρατία (τζιχάντ) δεν είναι ίδια με τη τρομοκρατία αριστερών και έξω;

ρε θα τρελλαθούμε; βία είναι το ένα, βία και το άλλο
και σιγά την αντικειμενική ενημέρωση που κάνει το indymedia.. για το Κόκκινο δεν το συζητώ.. ακόμη να μου κολλήσουν ένσημα

απλά στο μυαλό σας νομιμοποιείται τρόπον τινά η βία, σας είναι συμπαθής γτ προέρχεται από μη συντηρητικό χώρο

για μένα όποιος μεταχειρίζεται βία για να πετύχει κάτι είναι ψυχοπαθής και φασίστας και τέλος, η ελληνική αστυνομία δεν είναι τόσο ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ όσο την παρουσιάζουν... χαλαρή όσο καμία...
John Pikpas
Enter the PIKPA

νομιζω οτι κανεις πλακα γι αυτο και δεν θα απαντησω
δεν παιζει να σαι τοσο πασοκος(ή νδκρατης) οσο σου προσαπτουν
ειναι μαλλον η συνεχεια της πλακας σχετικα με την ποδολαγνεια

le poulet έγραψε:
νομιζω οτι κανεις πλακα γι αυτο και δεν θα απαντησω
δεν παιζει να σαι τοσο πασοκος(ή νδκρατης) οσο σου προσαπτουν
ειναι μαλλον η συνεχεια της πλακας σχετικα με την ποδολαγνεια

δεν κάνω πλάκα ρε φίλε
ο σταθμός δεν πλήρωνε και όσους πλήρωνε μόνο με μαύρα, 2 χρόνια έκατσα κάτι ξέρω

επίσης το να είσαι κατά της βίας δεν σε κάνει Πασόκο ή ΝΔκράτη, καταλάβετέ το
τέλος, αρκετά με το παραμύθι της καταστολής... που το είδατε στην Ελλάδα; δεν είμαστε και κανά αστυνομοκρατούμενο κράτος, αλλά αυτά είναι τα άλλοθι του Συριζα που στις ανακοινώσεις του αντί να καταδικάσει βία 2 στις 3 λέξεις που κάνει χρησιμοποιεί είναι "καταστολή", ενώ για τον Αφγανό τουμπέκα...

και τέλος ναι, είμαι ΠΑΣΟΚ αλλά η κομματική μου ταυτότητα δεν χωράει στη συζήτηση... εγώ περί τρομοκρατίας μιλάω, αλλά εσύ προηγουμένως αξίωσες περί βίας διαχωρισμό

μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ που διαφέρει η 17Ν από την Αλ Κάιντα ή τους Ισπανούς του Φράνκο (μιας και ανέφερες και δεξιά τρομοκρατία)

ps: πριν απαντήσεις, έχε υπόψη έχω γράψει και μια διατριβή περί ασφαλείας με επιβλέπουσα τη Μπόση (μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του ΕΛΑ) και ο πατέρας μου συναρμολόγησε και έθεσε σε ισχύ καμιά 15αριά βόμβες στην επταετία
John Pikpas
Enter the PIKPA

John Pikpas έγραψε:
Trist έγραψε:

όχι ρε φίλε, δεν καταδικάζω οποιανδήποτε έκφανση, καταδικάζω την ΒΙΑΙΗ ΕΚΦΑΝΣΗ, την τρομοκρατία=παίρνω ένα γκάνι, ένα rpg, μια βόμβα και χτυπάω ότι κινείται στο όνομα "αγώνων" και "δράσης" πολύ σκιωδών

καλά εσύ κάθε φορά βλέπεις κράτος και καταστολή... νομίζω ζεις στην Αργεντινή και όχι στην Ελλάδα... νταξ δεν είμαστε και το πιο ολοκληρωτικό κράτος ρε φίλε

επίσης διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ με αυτό που λες στο τέλος.. Γκάντι, σου λέει κάτι;

βία ως πολιτική δράση δεν είναι πυροβολάω ότι κινείται, νομίζω ξέρεις πολύ καλά ότι υπερβάλεις.

όσο για την ελλάδα, θα πρέπει δηλαδή να περιμένουμε το ολοκληρωτικό καθεστώς του μέλλοντος για να αντιδράσουμε?

γκάντι μου λέει κάτι - respect, but that was a long time ago man.

Όσο για την βία, η λογική σου ποιά είναι ακριβώς?
-Γύρνα το άλλο μάγουλο αν σε χαστουκίσουν?-

Indymedia, έιναι να γελάς ώρες ώρες, αλλά σε πείραξε αυτό, και όχι ο καταιγισμός παραπληροφόρισης των καναλιών?

Όσο για την χαλαρότητα της ελληνικής αστυνομίας, την επόμενη φορά που θα την διακρίνεις ανάμεσα στις ζαρτινιέρες, τα "αδελφικά μπλόκα" με την Χ.Α. , και την κακοποίηση μεταναστών κάθε 3 και λίγο (βέβαια αν ενημερώνεσαι από την τηλεόραση, δύσκολα να τα μαθαίνεις), let me know bro.
Όχι ότι σε άλλες χώρες είναι καλά, αλλά όχι και "χαλαρή όσο καμία".

με τα κανάλια εννοείται ότι έχω ενστάσεις φίλος
σε μεγάλο συγκρότημα δουλεύω και γνωρίζω τι γίνεται

αλλά το indymedia που ξεκίνησε σαν κίνημα στη Σαλόνικα και σε άλλες χώρες του κόσμου, και υποτίθεται είναι τόσο προοδευτικό, γιατί αυτό το χάλι; ξέρεις ότι ο server του πληρώνεται από το Πολυτεχνείο.. και εξάλλου σιγά την πληροφόρηση που έχεις από αυτό.. είναι πιο μονόπλευρο κι από δισκοκριτική του vr

εξάλλου Trist πόσοι της γενιάς σου (είμαι 27) πλέον διαβάζουν κάποια σοβαρή (ή και τις 7) εφημερίδες γνώμης; πλέον μόνο net με ό,τι συνεπάγεται αυτό

όλα τα περιστατικά που αραδιάζεις είναι απαράδεκτα και συμφωνώ μαζί σου 100%, προσωπικά έχω προσαχθεί για εξακρίβωση (όταν είχα rasta) και συμπεριφερθεί από αστυνομικά όργανα με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά προσωπικά δεν με πείθουν ότι στοιχειοθετούν κάποιο καθεστώς καταστολής, μάλλον με εγγενείς αδυναμίες του συστήματος μου κάνουν και για εξαιρέσεις των κανόνων

και όσον αφορά την αντιμετώπιση της βίας, φίλε υπάρχουν κι άλλες λύσεις
και επέτρεψέ μου λόγω κουλτούρας και σπουδής, είμαι φαν τόσο του Κλαούζεβιτς όσο και του Χομπς, να διαχωρίζω τη πολιτική δράση από τη βία.. συνεπώς δεν υπερβάλλω
John Pikpas
Enter the PIKPA
Τελευταία διόρθωση: 11/04/2010 22:54 από John Pikpas.

το οτι σε πληρωνε μαυρα δεν σχετιζεται με το γεγονος οτι ειπε την αληθεια οταν ολα τα υπολοιπα μεσα λεγανε εσκεμμενα ψεματα
η 17ν διαφερει απο την αλκαιντα στο οτι θα σκοτωσει(πιο σπανια) η θα βαλει βομβα στον διεφθαρμενο βουλγαρακη/αρσενη/... και δεν θα ανατιναξει αθωο κοσμο στο μετρο ουτε θα ριξει αεροπλανο
το ειπα πολυ λαικιστικοαπλα αλλα κωλυομαι να εκφραζομαι κανονικα τωρα, μετα απο αυτα που βλεπω
η καταστολη ειναι κυριαρχο φαινομενο, βλεπω καυλωμενους μπατσους στις πορειες να δερνουν παιδακια και γριουλες επειδη δεν μπορουν να πιασουν τους τραμπουκους που σπανε μαγαζια
το ps στο τελος μου θυμιζει ''μη τα βαζεις με μενα, ξερεις ποιος ειμαι γω και ποση την εχω(την εμπειρια) που quand tu allais on revenait κλπ κλπ. ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΤΟ ΠΣ ΣΟΥ

Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 12345
δείτε τις τελευταίες δημοσιεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας