kebzer έγραψε:
Φοβερή δισκάρα! Το άκουσα τώρα το πρωί που ερχόμουνα δουλειά.
Έχουμε και λέμε:
1) Και γαμώ τα drums, αν και από ένα σημείο και μετά ο τύπος φαίνεται ότι έχει εμμονή στα κλασσικά Boom bap drumkits. Δεν με χάλασε καθόλου αλλά δείχνει ότι έχει ακόμα πολύ ψωμί στα beats του.
2) Και γαμώ τα samples! Αρκετά από αυτά γνωστά αλλά τρομερό δέσιμο.
3) Εξαιρετική συνέχεια και δομή στον δίσκο. Μακάρι όλα τα instrumental tapes να είχανε τέτοια ροή.
4) Μου φάνηκε ότι ο τύπος έχει περάσει από πάνω πλήκτρα σε μερικά tracks, εκτός των keyboard samples (κάτι Moog). Αν όντως είναι έτσι και δεν σάμπλαρε ολόκληρα τραγούδια, δηλώνω τέρμα εντυπωσιασμένος!
Γενικά, αν γουστάρετε τέτοια μουσική, τότε τσεκάρετε και τον Ισλανδό Beatmaking Troopa. Επίσης, αν τρελαθήκατε με τα samples του Devastate, τσεκάρετε αρκετά από αυτά σε original στον δίσκο του Dj Mitsu - 28 roses.
Παρεπιπτόντως, τώρα τελευταία οι βορειοευρωπαίοι έχουν πάθει κάτι και βγάζουν τρελές μουσικάρες. Αλλά μιλάμε για έτη φωτός μπροστά.
ΥΣ Οι west coast μύγες που ακούγονται είναι MiniMoog Voyager και τα υπόλοιπα πλήκτρα Rhodes και κάτι ψηλά Hammond...
-ΤΑ DRUMKITS ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ DRUMS ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
-ΔΟΜΗ ΔΙΣΚΙΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΤΟ 'ΝΑ Τ' ΑΛΛΟ.
-ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΑΞΕ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..
-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΠΗΤΜΕΗΚΙΝ ΤΡΟΥΠΑ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΚΑΒΕΙ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΜΠΗΤΑΡΕΣ, Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ
-ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΠΗΤΜΕΗΚΙΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΕΪΝΞ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ